Välkommen Towe Blomqvist

25 jan 2022

Vi är glada över att välkomna årets första nya kollega Towe Blomqvist!

Varför har du valt Brandkonsulten AB?
Det började med att jag fick ett väldigt bra första intryck när jag träffade Brandkonsulten AB på arbetsmarknadsdagen nere i Lund. Sedan var valet självklart efter BKAB Academy då jag både lärde mig otroligt mycket och blev väldigt varmt välkomnad av både kollegor och kunder. Jag är glad över att få chansen att jobba på ett företag med så bra gemenskap och stor kunskap som Brandkonsulten AB.

Vilka förväntningar har du på din roll?
Jag ser fram emot att utvecklas i min roll som brandkonsult genom att se hur de andra på företaget jobbar och få inspiration från dem. Sen ska det även bli väldigt kul och spännande att jobba fram bra lösningar i spännande projekt tillsammans med kollegor, kunder och beställare.