Stipendier

Varje år delar vi ut stipendier till studenter på Lunds Tekniska Högskola och Luleå Tekniska Universitet. Stipendierna premierar bland annat studenter som visat särskilt positiva egenskaper och färdigheter inom fackämnena.

Lund

Brandkonsulten AB:s stipendium till Ove Petterssons minne
”Stipendiet tilldelas den student vid Lunds Tekniska Högskola, studerandes till brandingenjör eller civilingenjör i riskhantering, som visat särskilt positiva egenskaper och färdigheter inom fackämnena. Med ett kritiskt och kreativt tänkande har stipendiaten visat sig ha en god förståelse för det aktuella kunskapsområdet i såväl teori som tillämpning. Stipendiaten har dessutom förmågan att se andra individer och har viljan att dela med sig av sin kunskap till sina studentkollegor.”

Luleå

Brandkonsulten AB:s studentstipendium
”Stipendiet tilldelas den student vid Luleå Tekniska Universitet, studerande till brandingenjör eller civilingenjör i brandteknik, som visat särskilt positiva egenskaper och färdigheter inom fackämnena. Med ett kritiskt och kreativt tänkande har stipendiaten visat sig ha en god förståelse för det aktuella kunskapsområdet i såväl teori som tillämpning. Stipendiaten har dessutom förmågan att se andra individer och har viljan att dela med sig av sin kunskap till sina studentkollegor.”