Inget brandskydd ska stå i vägen för funktion och form!

När kraven på hållbarhet och säkerhet ökar, samtidigt som besluten går allt fortare och tid är pengar, växer behoven av specialistkunskap, samverkan och flexibla lösningar. Brandkonsulten AB ska vara det självklara valet för de medarbetare, kunder och övriga samarbetspartners som delar vår idé om att inget brandskydd ska stå i vägen för byggnadens funktion och form.

Brandkonsulten AB - Värdegrund - Logotyp

Vi har och utvecklar kunskap

En lång, bred och samlad erfarenhet gör oss kompetenta nog att leverera de skarpaste analyserna och de smartaste lösningarna, på rätt nivå för uppdraget. Vi utvecklar och delar ständigt med oss av vår kunskap. Vi ska vara ett växthus för branschens bästa brand- och riskkonsulter.

Vi tänker ständigt nytt

Vår kultur präglas av att alltid ta tillvara goda idéer i en ständig strävan att förbättras och utvecklas. När krav på hållbarhet och säkerhet ökar, samtidigt som besluten går allt fortare, växer behoven av specialistkunskap, samverkan och flexibilitet. Vi ska alltid ligga steget före.

Vi gör det alltid möjligt

Med kunskap, erfarenhet och engagemang i kombination med vår förmåga att tänka nytt, tar vi fram de mest relevanta lösningarna för varje projekt. Vi ska aldrig sätta upp hinder, vi ska alltid göra det möjligt.

Vi har och tar uppdragets perspektiv

Som konsulter utgår vi alltid från byggnaden och uppdraget. Våra beställare ska kunna lita på att brandskyddet uppfyller både lagar, regler och deras egna önskemål. Vi är tillgängliga och ska alltid uttrycka oss tydligt och pedagogiskt. Vi håller vad vi lovar, och gärna lite till.