Välkommen Markus Jonsson

28 feb 2020

Markus har gått hela vägen från KFED – Konsult för en dag, via sommarpraktik och Brandkonsulten Academy, examensarbete under Brandkonsulten ABs handledning till anställning.

Hur känns det att nu ha börjat på Brandkonsulten AB?
Det känns jättebra! Jag fick för drygt ett år sedan möjlighet till att testa på Konsult för en dag. Jag fastnade för det professionella sättet att arbeta och den härliga stämningen på företaget. Under sommaren genomförde jag Brandkonsulten Academy, där jag lärde mig massvis, både praktik och teori. Jag skrev sedan mitt examensarbete tillsammans med Brandkonsulten AB och när examensarbetet nu är klart var det ett självklart val för mig att stanna kvar här.

Hur känner du inför din roll som brandkonsult?
Som ny inom yrket är det fortfarande mycket kvar att lära. Sen första dagen har jag känt mig som en del av företaget vilket ger en stor trygghet i min roll som brandkonsult. Som person är jag driven och söker alltid nya sätt att utvecklas. Med den stora kompetens och den hjälpsamma attityd som finns här ser jag stora möjligheter för mig att fortsätta utvecklas som brandingenjör.