Umeåkontoret får förstärkning

29 apr 2022

Vi är glada över att välkomna Oskar Tafvelin till Brandkonsulten och Umeåkontoret!

Varför har du valt Brandkonsulten AB?
Jag har valt Brandkonsulten AB för att jag har hört att brännbollslaget är otroligt bra! Skämt åsido, så trivs jag oerhört bra och jag har fått förmånen att jobba med fantastiska kollegor som hjälper mig framåt i min utveckling som brandkonsult.

Hur kommer det sig att du blev brandingenjör?
Jag ser mig själv som en väldigt lösningsorienterad person som gillar utmaningar och problemlösning i alla dess former. När det var dags att söka in till en utbildning så började jag gallra för att till slut bara ha brandingenjör kvar som kandidat och på det viset var det. Med hänsyn till vart jag har hamnat idag så ångrar jag inte mitt val det minsta.