Ny VD för Brandkonsulten AB!

23 sep 2019

Daniel Fridström är from den 1:a oktober ny VD för Brandkonsulten AB och efterträder därmed Anders Karlsson. Daniel har varit vice VD sedan 2017, har arbetat på företaget sedan 2005 och är en av företagets fem delägare.

”Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta den resa Anders Karlsson och vi som företag gemensamt har påbörjat med att utveckla Brandkonsulten AB med fokus på våra kunder och medarbetare. Vi kommer ha en fortsatt spännande framtid med flera pågående interna och externa satsningar, bl a vårt nya kontor i Göteborg.”

Anders kommer att arbeta kvar på Brandkonsulten AB som senior konsult.

”Jag är verkligen stolt över att vi lyckats förvalta och utveckla företaget utifrån den grund som byggts upp under många år. När jag ser på hur företagets utvecklats de senaste fem åren så känner jag en stor stolthet över mitt och alla anställdas arbete. Jag lämnar med varm hand över VD-rollen till Daniel som har de bästa förutsättningarna att leda företaget till fortsatta framgångar.”