Göteborgskontoret växer

24 mar 2020

Vårt Göteborgskontor förstärks nu med två seniora konsulter. Vi hälsar brandingenjörerna Anders Wallin och Ingvar Svensson varmt välkomna.

Anders har tidigare arbetat på räddningstjänsten, på Brandskyddsföreningen och har över 20 års erfarenhet som konsult.
Ingvar har arbetat många år inom räddningstjänsten, bland annat som chef på den förebyggande avdelningen på räddningstjänsten i Storgöteborg, och som konsult. Senast har de tillsammans drivit och byggt upp brandkonsultverksamhet i Göteborgsområdet.

Båda är väl etablerade på västkusten. Brandkonsulten AB har under många år haft en god relation med Anders och Ingvar och att de nu väljer att söka sig till oss när Göteborgskontoret öppnat är såklart väldigt glädjande och något vi är tacksamma över. ”Det säger en del om det renommé vi har i branschen. Att etablerade och erfarna konsulter väljer att söka sig till oss är både roligt och hedrande. Det är spännande att se hur vårt Göteborgskontor tar nästa steg med ytterligare två etablerade och lokala brandkonsulter .” – Daniel Fridström, VD.

Både Anders och Ingvar har en spännande bakgrund. Håll utkik i kommande inlägg för att lära känna dem mer!

Självklart tar vi på Brandkonsulten AB vårt ansvar i dessa tider och arbetar hemifrån samtidigt som vi håller verksamheten igång och hjälper våra uppdragsgivare. Vanliga möten ersätts med digitala och vi får nyttja andra sätt att kommunicera och hjälpa våra kunder mm.

Vi hjälper er gärna med projekt i Göteborg, Stockholm, Norrköping eller Umeå.