Brandsäkra förskolor i Skåne!

23 feb 2023

Brandkonsulten AB har genom det nya kontoret i Malmö etablerat sig i södra Sverige och har under det senaste året hittat nya kontaktvägar och många fina samarbeten. Ett av dessa är med AMW-Gruppen AB där Brandkonsulten AB har bistått med utformning av brandskyddet i tre nya, moderna förskolor i Hörby, Skurup och Trelleborg. Brandkonsulten AB har även assisterat AMW-Gruppen med att utforma det systematiska brandskyddsarbetet för förskolorna, vilket säkerställer att byggnadernas brandskydd upprätthålls över tid.

”Att få jobba med Brandkonsulten har varit oss till väldigt stor hjälp, framför allt har deras breda och långa erfarenhet givit oss optimala lösningar på våra utmaningar. Deras konsulter har alltid funnits vid vår sida för att hjälpa oss igenom våra utmaningar. Vår kontakt Marcus Larsson har följt oss under våra tre förskolor som vi byggt i Hörby, Skurup samt Trelleborg. Marcus har varit helt fantastisk och visat prov på enormt stort kunnande, vi är jättenöjda.”– Patrik Carlryd, AMW-Gruppen.

Vill du veta mer om arbetet mellan Brandkonsulten AB och AMW-Gruppen, kontakta Marcus Larsson. Behöver du rådgivning inom brandskydd eller hjälp med brandprojektering i södra Sverige, kontakta Marcus Larsson eller Joakim Trane.