Brandkonsulten AB i Malmö

22 feb 2023


Lämnat startgropen med siktet inställt på att bli ett större team med större möjlighet att hjälpa till i fler projekt!

Sedan ett år tillbaka finns Brandkonsulten AB i Skåne, med utgångspunkt i Malmö. Vi är för tillfället två konsulter på Malmökontoret med huvudfokus på Skåneregionen men vi rör oss i ett upptagningsområde som möter våra kollegor både i Norrköping och Göteborg. Den nära kontakten med alla härliga kollegor på huvudkontoret i Stockholm och på respektive lokalkontor gör att vi dagligen arbetar med att bevara den anda och kvalitet som är Brandkonsulten AB samt att brandtekniska bedömningar och lösningar är enhetliga över hela landet.

Vi är ett aktivt kontor och ni kan bland annat stöta på oss i MTB-spåren, på padelbanor eller i skidbacken (när vi tagit oss några mil norrut eller söderut). Håll utkik efter vår logga och säg gärna hej!

Vill du veta mer om vårt arbetssätt, våra projekt eller hur vi kan hjälpa just dig med den där lokalanpassningen eller inventeringen, kontakta Joakim Trane eller Marcus Larsson. Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Helio K6, Kungsgatan 6 i Malmö, välkommen förbi oavsett om du vill prata brandskydd eller ta en fika i cafét!

Tycker du Malmökontoret låter som en intressant arbetsplats? Håll utkik på våra sociala medier, en rolig nyhet kommer ut inom kort!