Skidsäsongen igång!

2012-11-21

Brandkonsulten AB har även i år stort intresse av längdskidsäsongen och hur den kommer att gå för landslagsåkaren Calle Halfvarsson. Brandkonsulten AB sponsrar även i år Calle och hoppas på fina framgångar för honom!
- Det är kul och intressant att följa ett framtidsnamn som Calle, menar företagets vice VD Christian Ståleker. Det bryter av mot det vi vanligen jobbar med och sen är ju längdskidåkning en fin svensk tradition sen många år som vi gärna vill se fortsätta med framgångar.

Calles försäsongsträning har gått som planerat och tester inför säsongsstarten i Bruksvallarna har visat positiva resultat. En liten förkylning är det enda som stört nu i slutet av den tunga träningssäsongen. Årets stora mål för Calle är Tour de Ski som startar kring nyår och VM i Italien i februari.
- Jag känner mig grymt laddad för tävlingssäsongen som jag hoppas kunna ge en del fina pallplatser samt krönas med en medalj på VM, låter Calle hälsa.

Säsongspremiären, 17-18:e november, inleddes med en tredjeplats på sprinten i Bruksvallarna samt en sjundeplats på 15 km. Följ även Calle på www.callehalfvarsson.se.

.