Konsult för en dag!

2015-11-25

 
August Mårtensson och Anders Karlsson (Foto: Robin Zetterlund)

 

Brandkonsulten AB fortsätter sin stabila och positiva utveckling. Vi är intresserade av att knyta kontakt med brandingenjörsstudenter i slutet av sina utbildningar. Nu gör vi det genom att erbjuda ett upplägg som vi kallar ”konsult för en dag”. Du får under en heldag följa med en av våra mest erfarna brandkonsulter. Vi ser till att dagen blir varierad med innehåll såsom brandteknisk inventering, platsbesök på en byggarbetsplats, deltagande i möte samt en presentation av Brandkonsulten AB och hur vi arbetar i projekt. Vi bjuder på resan till och från Stockholm, lunch, fika och middag.

Vår senaste anställda, August Mårtensson, nyutexaminerad brandingenjör från Luleå  tekniska universitet, tillbringade sommaren 2015 hos Brandkonsulten AB.

”Brandkonsulten hjälpte mig räta ut alla frågetecken jag hade inför övergången från universitetet till arbetslivet. Efter en sommar hos dem visste jag inte bara vad jag ville jobba med, utan också var! Att de dessutom erbjöd mig att skriva mitt ex-jobb hos dem var en ren bonus som gjorde mitt beslut vid förfrågan om anställning mycket enkelt.”

Är du intresserad? Hör av dig till oss med några rader om varför du vill komma och träffa oss. konsultforendag@brandkonsulten.se

Med Vänlig Hälsning

Anders Karlsson /VD

.