Brandkonsulten söker fler konsulter till Östergötland!

2015-06-16

Vill du växa och utvecklas med oss?

Det går bra för Brandkonsulten och vår verksamhet i Östergötland har utvecklats mycket positivt och snabbt. Vi behöver nu bli fler och söker därför nya kollegor till vårt fina regionkontor på Norrköpings bästa adress. Är du brandingenjör eller civilingenjör i riskhantering/ brandteknik och vill arbeta tillsammans med oss på en växande marknad med goda karriärmöjligheter så vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Att arbeta som konsult på Brandkonsulten i Östergötland ställer höga krav på din förmåga att arbeta självständigt med frihet under ansvar. Samtidigt finns dina kollegor, både på lokalkontoret och huvudkontoret i Stockholm, som backar upp dig och bistår med det stöd och den kompetens du behöver för att utvecklas på bästa sätt och bli trygg i konsultrollen. På Brandkonsulten är vi alltid två konsulter involverade i projekten. Detta ger möjlighet till diskussioner om lösningar, en trygghet i de lösningar vi kommer fram till och hög kvalitét på vårt arbete.

Under ditt första år genomgår du ett personligt utformat introduktionsprogram under handledning av en erfaren kollega. Utformningen baseras på dina tidigare erfarenheter, vad du är intresserad av och de behov du har som konsult för att kunna ge våra kunder optimala lösningar och service.

Vi erbjuder ett förmånligt löneläge och mycket goda anställningsvillkor. Din placering blir i Norrköping men du kommer att ha hela Östergötland som ditt arbetsfält. Läs gärna mer om arbetet som brandkonsult hos oss under rubriken ”Jobba hos oss”.

Varmt välkommen med din ansökan alternativt kontakta oss för att boka ett förutsättningslöst möte där vi kan berätta mer om hur det är att vara brandkonsult hos oss. Personligt brev och CV mailar du till jobbahososs@brandkonsulten.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktpersoner på regionkontoret i Norrköping:

Christian Ståleker Brandingenjör, Vice VD 08-505 344 15, 0708-78 24
christian.staleker@brandkonsulten.se

Rebecka Forsberg Brandingenjör 08-505 344 24, 0708-13 88 15
rebecka.forsberg@brandkonsulten.se

 

Rebecka Forsberg & Christian Ståleker

Foto: Lina Åteg

.